QUÈ OFERIM?

PER A ADULTS I JOVES:


L’eix principal del nostre projecte és fer música en grup, d’una manera lúdica i assequible. Brindem l’oportunitat de gaudir de la música com a element social i cohesionador.

A través de les formacions, volem que cadascú trobi el seu lloc i gaudeixi aportant i compartint els seus coneixements musicals per aconseguir un bon resultat global.

Si ja saps tocar un instrument pots participar directament a les agrupacions. Si no, et brindem l’opció d’iniciar-te a la música (o perfeccionar-te) amb el piano, la flauta travessera, el saxo, la trompeta, la guitarra, l'acordió diatònic, el violí, el clarinet, la viola o la percussió.

Tant és si ets professional com si no saps música, l’únic que et cal per venir amb nosaltres és ganes de passar una bona estona musical.

PER A MÚSICS DE 6 A 12 ANYS:

Utilitzant com a motor d’aprenentatge la motivació, els músics de Gràcia plantegem una manera d’aprendre música on tots els seus membres formen part d’una orquestra des del primer dia, de manera que, per aconseguir fer sonar una peça amb tots els companys, van superant diferents dificultats i van interioritzant els conceptes teòrics sobre la pràctica. Les sessions d’instrument (piano, clarinet, flauta travessera, bateria, saxo, trompeta, guitarra o violí) els permet preparar millor les peces d’orquestra i assolir la tècnica instrumental necessària per fer tirar endavant el conjunt.



Amb el grup com a eix vertebrador aconseguim que la música sigui un vehicle per treballar valors com l’amistat, el respecte, el compromís, la responsabilitat, la tolerància, les ganes de superació, la paciència, la cooperació,…tot envoltant-ho amb un ambient familiar, on poder gaudir plegats d’aquest bell art sonor.





Toca, mou i canta
Per a nens i nenes de 4 a 6 anys

Mitjançant el moviment, la música, el joc i activitats diverses, treballem aspectes fonamentals en el desenvolupament de l’infant com el coneixement i la consciència del cos, la percepció de l'espai, la comunicació amb els companys, el reconeixement de les emocions i la seva expressió.